Maxy's duo: Spence (23) en Ivan (25)

Ivan Roy

Ivan Roy (25) - Tijdens zijn bachelorproefschrift bedrijfskunde begin 2019 leerde hij over de rijschoolbranche en specialiseerde hij zich in het innoveren ervan. Na zijn afstuderen begon hij aan zijn pre-master en master in Innovatie & Ondernemerschap, en tegelijkertijd richtte hij Maxy op. Ivan is de recruiter van, en de schakel tussen consumenten en rijscholen. Hij is ambitieus en vastbesloten om de rijschoolmarkt te verstoren en toekomstbestendig te maken. Ivan is de drijvende kracht achter Maxy.

Spence van Asperdt

Spence van Asperdt (23) - Terwijl hij studeerde voor een bachelor in Kunstmatige Intelligentie, sloot Spence zich aan bij Maxy. Spence is een cum laude student en softwareontwikkelaar van het platform. Hij is verantwoordelijk voor het bieden van gemak aan zowel studenten als rijscholen via software. Hij gebruikt zijn negatieve ervaring met de rijschoolmarkt om toekomstige studenten de best mogelijke ervaring te bieden.

Koek

Om de capaciteit op het gebied van marketing en software, kennis en ervaring binnen Maxy te maximaliseren, is de startup een strategisch partnerschap aangegaan met Koek. Koek is een volwaardige partner die de front-end ontwikkelt, de backend ondersteunt, en zowel strategisch als operationeel samenwerkt aan het ontwerp en de marketing van het platform. Koek stelt Maxy in staat om krachtig platformgroei te realiseren door middel van robuuste software en overtuigende marketinginspanningen.

© Maxy 2024

Installeer App?

Klik dan